Kontakt : +355 42 272 386 , info@motoalbania.com

MIRëSEERDHëT

Moto Albania me lokacion në Tiranë, është një ndër kompanitë më të mëdha në Shqiperi për shitjen e Motorrave , Bicikletave ,Pjesëve Motorrike dhe Pjesëve për Bicikleta.

MOTO ALBANIA

Kompania jonë me përvoje në tregun Shqiptar dhe një shtrirje gjeografike në të gjithë shqipërinë ofron Motocikleta të markës Dayang dhe Kymco si dhe pjesë këmbimi për to. Ofrojmë pjesë kembimi Motoçikletash për të gjithë tregun Shqiptarë.

Kompania jonë ofron bicikleta dhe pjesë këmbimi për Bicikleta për të gjitha modelet dhe cilësitë. Gjithashtu ofrojmë Goma , Kopertona dhe Komardare për Bicikleta dhe Motoçikleta nga Marka Deestone.

Për sqarime të hollësishme mund të na kontaktoni.